Vi är en familj som älskar god mat med många års erfarenhet inom restaurangbranschen och vi strävar alltid efter perfektion och för att ge dig en upplevelse utöver det vanliga.
Här kan du njuta av unika matupplevelser från Vietnam. Det vietnamesiska köket kännetecknas av färska råvaror och klassas som Asiens nyttigaste kök.
Vi vill speciellt lyfta fram våra populäraste Vietnamesisk maträtter Pho, Bun Bo Hue, Bun Thit Nuong och Goi Cuon från vårt hjärta och hemland.
Färska örter, fisksås och buljong är återkommande ingredienser i våra rätter. Vi tar inga genvägar utan lagar allt från grunden.
Vår populära lunchbuffé serveras som wokade rätter med biff, kyckling, friterade räkor, friterad kyckling, sushi och dumplings. Eftermiddag och kvällstid finns vår härliga a la carté meny att välja ifrån.
Varmt välkomna!
Pho, nudelsoppa
Phở är en klassiskt Vietnamesisk maträtt och även nationalrätt bestående av nudelsoppa. Nudelsoppan lagas i nyttig oxbuljong och serveras med oxkött eller kyckling tillsammans med härliga kryddor och risnudlar. Exempel på kryddor i Pho är koriander, thaibasilika, gräslök, stjärnanis och ingefära.
Denna maträtt finns ofta i enkla gatukök vid alla tidpunkter på dygnet i Vietnam.
Den äts vanligtvis med ätpinnar och sked. Rätten uppstod i början av 1900-talet i norra Vietnam.
Bun Bo Hue
Traditionell risnudelsoppa från Hue, en stad i Vietnam. Därav namnet på maträtten.
Risnudelsoppan består av köttbensbuljong och oxkött, citrongräs, gräslök och färsk koriander.
Friterade vårrullar, rullade i rispapper med räkor, fläsk och grönsaker.
Marinerad biff med citrongräs och vitlök som serveras med fisksås.
Goi Cuon
Kalla färska vårrullar, rullade i rispapper med räkor, risnudlar, koriander och sallad. Dessa avnjuts och doppas i fisksås.
Baguett med grillad fläsk och inlagda morötter, gurka och färsk koriander.